Ihan näin alkuun! Misty on toipunut todella hyvin. Haava on pieni tosi hyvin parantunut. Tyttö ei ole lainkaan enää kiinnostunut siitä ja lenkilläkin Sama Misty joka etsii oravia ja syö paskaa, moskaa.. Ei tarvi enää paitaakaan tai kauluria pitää. Antibiotit ja kipulääke on vielä kaks päivää sit loppu. Neiti alkaa olee pikkuhiljaa taas kunnossa.

Lauantaina Manta pääs Mun mukaan hallille vetään ryhmäni agitreenejä. (Agryn) Kaks koirakkoa oli tällä kertaa joten Mantakin pääsi näyttää toisille keppikulmia, vastaanottoja, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. HOH hoh sitä vauhtia ja haukkumista riittikin ihan ihan liikaa. Kyl se meni mut ois voinu neiti olla hiukan kuuliaisempi huolellisempi. Noh mut Manta on Manta tulisielu agilityn suhteen.

Tokoa tehtiin tänään oikein suunnitelma suunnitelmallisesti. Mantan kanssa seuruut, metalli, liikkestä istuminen, luoksetulo, askeleet. Se oli eka puolisko. Nami oli suussa välillä mulla ja välillä ilman palkkaa seuruut. Hyvin meni.. Kaikin puolin kaikki toimi mun mieleen. Vaikka kenttä oli paikoin jäässä niin ei Manta aristellut yhtään. Tosin seuruu nyt ilman namia lopuks oli rauhallinen ja tyttö ei koko aikaa katsonut silmmin. Ei kuitenkaan nukahtanutkaan. Luoksetulojen stopit oli äly kauniit ja napakat. Manta tuli eka välin laukalla pysähtyi kuin seinään kun kuuli seisomisen seuraavat välit reippaalla ravilla. Ilo ja into oli koko ajan päällä. Jee jee se erityisesti ilahdutti mua.

Tauon jälkeen otettiin ruutu, seuruu ja kaukkarit. Toimihan ne. Jostain kumman syystä Manta meni aina oikeana reunan kautta ruutuun oikeelle paikalle taakse ja käänty ympäri. Teki sen aina vaik otettiin kuin läheltä. Mut aina se oli sit ruudun keskellä kun oli oikeen kautta kiertänyt sinne. Hmm. Hassua ja outoa..( Joku paimennus juttuko taas sillä päällä.) Mut hyvin teki kuitenkin. Kaukkarit oli vähän liiankin innokkaita.Tyttö suorastaan heitti itsensä asentojen vaihdoissa. Lopuksi se sit alkoi sen jojo jutun kun pidensinkin käskyjen väliä. Pieni urvelluskin kuulu.. Ihan oudon innokas Manta siis oli.. Tuli ainakin tosi hyvä fiilis. Vitsi kun se onnais tokokokeissakin niinet saatais se vika ykkönen. Kun niin tiedän et koira osaa vaik unissaan voittajaluokan kaikki jutut ja hyvin mut sit aina kisoissa mättää joku.. Se se sen fleguusko, yli rauhallisuus.. MIks? En tiedä. Koska en enää jännitäkään niitä.

Mistynkin kans otettiin imu seuruuta. Toimi hienosti. Käännökset oikeelle oli alkuun väljia ja peppu lensi aina komeesti ulos mut kun lähettiin.se tekee kaartona niin johan parani. Täytyy toi seuruu nyt pilkkoo ja edetä ihan ihan hitaasti et se alkais pelittää sit oikeesti hyvin kun voi kisoihin mennään. Ruudut toimi kans. Nami lätkä aina välil ja nakki siellä. Välillä pelkkä lätkä ruudussa. Sinne neiti meni kovaa ja pysähtyi aina itsenäisesti lätkän kohdalla. Tosi heti se alkaa steppaa ja kiertää siel ympyrää jos käskyä ei tule. Siispä naks heti kun on lätkällä ja välitön odota käsky ja sit palkkaamaan ruutuun Misty. Näin toimii. Likkeestä istumiset oli tosi kauniita sen kanssa tänään. Muuta en uskaltanut sen kanssa ottaa ettei vain riehaannu ja haava aukee. Kaukoa yritin mut maahan ei Misty oikeein halunnu mennä joten lopetin sen heti. Varmaan hiukan sattui ja muutenkin kun karvaton masu niin ei viitsi toista kiusata. Mut tämmöistä meille. Lenkit tehtiin tosi pitkät päivällä ja illalla. Mun ainoa vapaapäiva Maanantai kun ei ole soittotreenejä joten sillon koiratkin saa extra extraa.. Tällaista taasen.