Mantan kanssa tanssittiin. Aloiteltiin POHKEENVÄISTÖLLÄ. Oikee ja vasen. Ei kauheen hyvin taivu tai takajalkoi käytä mut ihan kelpaa mulle. Manta ei kiljunu ja oli hyvässä vireessä.

Eteentulot sujui hyvin kanssa ja oli suoria.

PERUUTUKSET: Edestä peruuta käskyllä peruuttaa käsky istu ja vilkutukset. Nyt oli eka hiukan vino. Kaks muuta peruutusta suorat ja meni istumaankin. Kerran vikisi kun vilkutti mut muuten oli hiljaa ja innokkaasti huitoi tassuilla.

KIEPIT: Nää toimi läheltä hyvin kun itse kävelin taaksepäin ja koira kieppii vuoroin oikeelle vasemmalle mun edessä liikkuen samalla mua kohti. Tässä neiti kuumui kyllä ja noin kolmen neljän kiepin jälkeen haukahteli. Muuten hyvät. Nyt vaan etäisyyttä treenaa.

Jalkojen välissä kävelyt sujui tosi kivasti tänään ja kääntymiset myös. Katse oli tiivistä Mantalla ja käännöksissä oli suora ei painanu.

KUMMARRUS: Tässä jäin ite junnaa. Voi paska. Koira teki hyvin mut sit kun lähdin vaatii etäisyyttä niin Mantasta tuli epävarma ja iski pepunkin maahan. Kunnes sit palattiin alkuun ja taas kumarsi hyvin. Nyt mun vaan pitäisi olla kärsivällinen ja edetä maltilla huolella ja rauhallisin elein. Käyttää rauhoittavia eleitä mahdollisimman paljon ettei neiti kuumu.

Jos saan ens vuonna  ton haukkumisen siltä pois ja keskittymistä enemmän niin voitas kokeilla yhdet epv koiratanssikisat. Manta osaa kyllä ja oppii mutta intoutuu todella nopeesti. Ihan jees silti tänään.

Loppuun sai vielä mennä ruutuun. Ja voi kun pikkuinen taas innostui ja töpsötteli sinne peruuttamalla pomppien taakse.